Beckers is al héél lang gek op samen snacken. Wat ooit begon met de uitvinding van de frikandel, is inmiddels uitgegroeid tot een compleet snackaanbod om van te smullen. Zo zijn we al meer dan 50 jaar dé smaakmaker voor de leukste maaltijd van de week! Beckers is te vinden in het foodservicekanaal en het supermarktkanaal. Neem eens een kijkje op de Beckers website voor meer informatie en het assortiment.

Onze zakelijke klanten kunnen voor meer informatie terecht op onze Beckers Professional website.

Bicky is de bekendste en beste burger van België! Al sinds 1981 verovert Bicky de harten van menig frituurbezoeker met het originele recept van 7 elementen. Een 100% real Bicky bestaat uit een geroosterd broodje, een heerlijke hamburger, 3 unieke sauzen, knapperige uitjes en zoetzure Cucumb’Salad. Sinds kort is Bicky ook te vinden in het Belgische supermarktkanaal. Meer informatie en de officiële Bicky verkooppunten zijn te vinden op onze Bicky website.

Naast de productie voor de eigen merken produceert Izico ook hoogwaardige Private Label snacks voor de gehele Europese markt, voor zowel Retail, Foodservice als Industrie. Wij zijn een van de grootste leveranciers op het gebied van diepgevroren snacks, waaronder frikandellen, hamburgers, mini snacks, loempia’s en broodsnacks. Deze producten worden geproduceerd in onze eigen fabrieken in Katwijk en Deurne in Nederland en Bocholt in België. Neem eens een kijkje op de website voor meer informatie.